Impressies
Geleverde bars
Watergedragen verf
Gemaakte cocktails
Over
Booz Event Design
WIE ZIJN WIJ

Booz Event Design, voorheen Cocktails And More, bestaat al ruim 15 jaar. Begonnen als “cocktailcateraar” uitgegroeid dankzij onze partners en klanten tot een gespecialiseerde aanbieder van bars en evenementen materialen.

ONZE VISIE

Evenementen moeten een totaalbeleving zijn en aansluiten bij de verwachting van de doelgroep. Daarbij rekening houdend met de boodschap die vanuit de opdrachtgever overgebracht moet worden. Booz event design levert bars en meubilair voor evenementen en beurzen die naadloos aansluiten bij de sfeer van het evenement. Voor “brands” passen we de materialen graag aan zodat de inrichting past bij de corporate identity of naadloos aansluit bij het design manual. Behalve mooi zijn de bars ook bijzonder functioneel. Dankzij de modulaire opbouw is er voor ieder doel een geschikte bar.

ONZE WERKWIJZE

Wij bezorgen in heel Europa op de door u gewenste locatie. Geef in uw orderaanvraag altijd duidelijk het afleveradres aan, dan ontvangt u in uw bevestiging de transportkosten die wij voor het bezorgen en ophalen in rekening brengen. Op- en afbouw, inrichting van een zaal of intern transport van het gehuurde verzorgt Booz event design, hiervoor rekenen wij een uurtarief.

Het team