Brave New World

Zachte rondingen, aaibare teddy texturen en aardse tinten: hier staat de nieuwe serie Brave new world voor. De rustige uitstraling in het kleurenpalet en de natuurlijke materialen vormen samen een perfecte combinatie.

Dreamland

Dreamland is een perfecte combinatie tussen Alice in Wonderland en een futuristische droom, veel zachte en gladde materialen met ronde vormen. Verbeeldingen zoals weerspiegelingen, iriserende oppervlaktes en materialen die onmogelijk ‘lijken’. Niets is te gek en alles is in hysterische harmonie.

Biophilic

Biophilic design is ontwerpen gebaseerd op biophelia. Biophelia betekent ‘liefde voor het leven’. Het doel van biophilic design is om in moderne gebouwen een goede leefomgeving te creëren voor de mens. Deze leefomgeving dient de gezondheid, fitheid en het welzijn van de mens te bevorderen.

Ethnic Fusion

Ethnic Fusion is een stijl die verschillende etnische en culturele elementen combineert in één harmonieus geheel. Kleuren, patronen en meubels uit verschillende tradities en regio’s worden gemixt. Met invloeden van Wabi Sabi wordt dit thema gekenmerkt door natuurlijke materialen, aaibare texturen en aardse tinten. Benieuwd?

Urban

Een urban streetstijl is een eigentijdse en gedurfde interieurstijl. Het combineert elementen uit de stedelijke omgeving, zoals industriële materialen en ruwe texturen, met edgy en artistieke accenten. Grafische street art, neonverlichting en opvallende posters worden gebruikt om de ruimte te verlevendigen en een energieke uitstraling te geven.

Meer items van onze  Urban collectie zien?

Wonder Wood

Wonder Wood is een serie van meubels met een stijlvolle en uitnodigende houtsoort met een diepe, donkerbruine kleur. Het gebruik van groen in de omgeving, zoals planten en bomen, versterkt het gevoel van verbondenheid met de natuur. Het is perfect om te ontspannen en te genieten van een vredige ambiance in een parkachtige omgeving.

Cosmo Velvet

Pure luxe! Cosmo Velvet is het toppunt van elegantie: de combinatie van fluweel met marmer, goud, staal en metaal zorgen voor een eclectische maar chique uitstraling.

Nieuwsgierig geworden?

Eco Chique

Eco Chique is een thema met invloeden uit Japandi:  een samensmelting van Japanse en Scandinavische stijl. Minimalistisch design wordt gecombineerd met warme, natuurlijke elementen. Strakke lijnen, eenvoudige vormen en neutrale kleuren met als resultaat een harmonieuze balans tussen rust, functionaliteit en tijdloze elegantie. Interesse?

Industrieel

Clean met een rauw randje!
Hoewel deze stijl strak is, is hij ook uniek: geen onderdeel is exact hetzelfde. Er wordt veel gespeeld met de materialen steigerhout, ijzer, glas en leer.

Meer zien van ons Industriële thema?

Tiki

Aloha-style zoals-ie hoort. Roze flamingo’s, bloemenkransen en bamboe barretjes. Lekker tacky met een knipoog. Een melting pot van Cubaanse, Mexicaanse, Caribische en Tex-Mex invloeden. Vintage cocktails zoals de Tiki-klassiekers; de Zombie en Mai Tai mogen niet ontbreken.

Nieuwsgierig geworden?

Bretagne

Waan je direct in een oud Frans vissersdorpje met dit thema. Proef de oesters, voel de wind door je haren en ruik de geur van het strand.
Onze nautische accenten maken de sfeer af!

Benieuwd naar ons Bretagne thema?

Berlin

Ga terug naar het Berlijn van weleer! Onze klassieke meubels met donker houten accenten, oude radio’s, filmlampen, kappersstoelen en andere unieke vintage materialen brengen je terug in de tijd.

Meer Berlin zien?

Brooklyn

Modern en natuurlijk: onze Brooklyn-lijn is industrieel en tóch warm. De strakke lijnen en de combinatie van staal, hout en warme tinten zorgen voor een perfecte balans tussen stoer en puur.

Onze Brooklyn items bekijken?

Kopenhagen

Kopenhagen staat voor Scandinavisch minimalistisch design: strak, zuiver en clean met een luxe twist.

Naast het Kaapstad-thema is ook dit thema ontzettend goed in te zetten bij zakelijke evenementen.

Benieuwd naar onze collectie Kopenhagen items?

Cuba

Geniet van het goede leven! Donkere houttinten gecombineerd met vrolijke kleuren nemen je mee naar tropisch Havana. Binnen no time waan je je in een stoere, maar chique sigaarlounge.

Meer items in Cubaanse sferen zien?

Ibiza

Droom weg met deze kleurrijke bohemian stijl. De mix van bonte kleuren en patronen, luchtige textielsoorten en elementen van hout en riet, geeft het geheel een relaxte hippie-chic uitstraling.

Interesse in onze Ibiza items?

Kaapstad

Strak, to-the-point en donker: Kaapstad is een minimalistisch design in een luxe jasje. Door het moderne,  cleane uiterlijk is dit thema zeer goed in te zetten bij zakelijke evenementen.

Benieuwd naar onze collectie Kaapstad items?