Berlin

Ga terug naar het Berlijn van weleer! Onze klassieke meubels met donker houten accenten, oude radio’s, filmlampen, kappersstoelen en andere unieke vintage materialen brengen je terug in de tijd.

Meer Berlin zien?

Bretagne

Waan je direct in een oud Frans vissersdorpje met dit thema. Proef de oesters, voel de wind door je haren en ruik de geur van het strand.
Onze nautische accenten maken de sfeer af!

Benieuwd naar ons Bretagne thema?

Brooklyn

Modern en natuurlijk: onze Brooklyn-lijn is industrieel en tóch warm. De strakke lijnen en de combinatie van staal, hout en warme tinten zorgen voor een perfecte balans tussen stoer en puur.

Onze Brooklyn items bekijken?

Cosmo Velvet

Pure luxe! Cosmo Velvet is het toppunt van elegantie: de combinatie van fluweel met marmer, goud, staal en metaal zorgen voor een eclectische maar chique uitstraling.

Nieuwsgierig geworden?

Cuba

Geniet van het goede leven! Donkere houttinten gecombineerd met vrolijke kleuren nemen je mee naar tropisch Havana. Binnen no time waan je je in een stoere, maar chique sigaarlounge.

Meer items in Cubaanse sferen zien?

Eco Chique

Duurzaam en elegant, dat is waar onze Eco Chique collectie voor staat. Natuurlijke producten worden gecombineerd met moderne lijnen voor een stijlvolle look.

Benieuwd naar het Eco Chique thema?

Ibiza

Droom weg met deze kleurrijke bohemian stijl. De mix van bonte kleuren en patronen, luchtige textielsoorten en elementen van hout en riet, geeft het geheel een relaxte hippie-chic uitstraling.

Interesse in onze Ibiza items?

Industrieel

Clean met een rauw randje!
Hoewel deze stijl strak is, is hij ook uniek: geen onderdeel is exact hetzelfde. Er wordt veel gespeeld met de materialen steigerhout, ijzer, glas en leer.

Meer zien van ons Industriële thema?

Kaapstad

Strak, to-the-point en donker: Kaapstad is een minimalistisch design in een luxe jasje. Door het moderne,  cleane uiterlijk is dit thema zeer goed in te zetten bij zakelijke evenementen.

Benieuwd naar onze collectie Kaapstad items?

Kopenhagen

Kopenhagen staat voor Scandinavisch minimalistisch design: strak, zuiver en clean met een luxe twist.

Naast het Kaapstad-thema is ook dit thema ontzettend goed in te zetten bij zakelijke evenementen.

Benieuwd naar onze collectie Kopenhagen items?

Tiki

Aloha-style zoals-ie hoort. Roze flamingo’s, bloemenkransen en bamboe barretjes. Lekker tacky met een knipoog. Een melting pot van Cubaanse, Mexicaanse, Caribische en Tex-Mex invloeden. Vintage cocktails zoals de Tiki-klassiekers; de Zombie en Mai Tai mogen niet ontbreken.

Nieuwsgierig geworden?

Urban

Het Urban thema is een uitdagende, moderne en karakteristieke stijl. Het stamt af van de stoere lofts in de grote steden. De materialen zijn een mix van minimalistische elementen, geometrische prints en vintage invloeden.

Meer items van onze  Urban collectie zien?