Berlin
Ga terug naar het Berlijn van weleer! Onze klassieke meubels met donker houten accenten, oude radio’s, filmlampen, kappersstoelen en andere unieke vintage materialen brengen je terug in de tijd.

Meer zien van het Berlin thema? Neem dan hier een kijkje.

Bretagne
Waan je direct in een oud Frans vissersdorpje met dit thema. Proef de oesters, voel de wind door je haren en ruik de geur van het strand. Onze nautische accenten maken de sfeer af!

Meer producten zien van dit thema? Neem dan hier een kijkje.

Brooklyn
Modern en natuurlijk: onze Brooklyn-lijn is industrieel en tóch warm. De strakke lijnen en de combinatie van staal, hout en warme tinten zorgen voor een perfecte balans tussen stoer en puur.

Bekijk hier meer Brooklyn items.

Cosmo Velvet
Pure luxe! Cosmo Velvet is het toppunt van elegantie: de combinatie van fluweel met marmer, goud, staal en metaal zorgen voor een eclectische maar chique uitstraling.

Meer van dit thema zien?  Neem dan hier een kijkje.

Cuba
Geniet van het goede leven! Donkere houttinten gecombineerd met vrolijke kleuren nemen je mee naar tropisch Havana. Binnen no time waan je je in een stoere, maar chique sigaarlounge.

Meer items in Cubaanse sferen zien? Kijk dan hier.

Eco Chique
Duurzaam en elegant: dat is Eco Chique. Natuurlijke producten worden gecombineerd met moderne lijnen voor een stijlvolle look.

Meer zien van het Eco Chique thema? Kijk dan hier.

Ibiza
Droom weg met deze kleurrijke bohemian stijl. De mix van bonte kleuren en patronen, luchtige textielsoorten en elementen van hout en riet, geeft het geheel een relaxte hippie-chic uitstraling.

Interesse in onze Ibiza items? Klik dan hier.

Industrieel
Clean met een rauw randje! Hoewel deze stijl strak is, is hij ook uniek: geen onderdeel is exact hetzelfde. Er wordt veel gespeeld met de materialen steigerhout, ijzer, glas en leer.

Meer zien van het Industriële thema? Neem dan hier een kijkje.

Kaapstad
Strak, to-the-point en donker: Kaapstad is een minimalistisch design in een luxe jasje. Door het moderne,  cleane uiterlijk is dit thema zeer goed in te zetten bij zakelijke evenementen.

Bekijk onze Kaapstad materialen hier.

Kopenhagen
Kopenhagen staat voor Scandinavisch minimalistisch design: strak, zuiver en clean met een luxe twist. Naast het Kaapstad-thema is ook dit thema erg goed in te zetten bij zakelijke evenementen.

Al onze Kopenhagen items kun je Al onze Kopenhagen items kun je hier vinden. Neem een kijkje!

Tiki
Aloha-style zoals-ie hoort. Roze flamingo’s, bloemenkransen en bamboe barretjes. Lekker tacky met een knipoog. Een melting pot van Cubaanse, Mexicaanse, Caribische en Tex-Mex invloeden. Vintage cocktails zoals de Tiki-klassiekers; de Zombie en Mai Tai mogen niet ontbreken.

Benieuwd naar onze heerlijk collectie met Tiki items? Kijk dan hier.