Boozed = B Corp!

Met grote trots kunnen we aankondigen dat we een gecertificeerd B Corp organisatie zijn!

Wat is B Corp?

B Corp (Benefit Corporation) is een internationale erkenning die alleen wordt toegekend aan bedrijven die een significante positieve impact hebben op mens en milieu. Het bevestigt dat de organisatie duurzaamheid diep in het DNA heeft verankerd en dat zij op vele manieren waarde toevoegt aan de wereld.

Wat betekent dit voor ons?

B Corp gaat verder dan het kijken naar slechts één aspect van een bedrijf. Het keurmerk heeft betrekking tot onze volledige bedrijfsvoering – van de impact van onze productieketen tot de voordelen die we bieden aan onze medewerkers. Het toont aan dat wij niet alleen financiële waarde najagen, maar ook waarde voor mens en milieu. Het is een erkenning, die bewijst dat we op verschillende vlakken goed bezig zijn. En daar zijn we best trots op!

Waar zie je B Corp terug bij Boozed?

De B Corp certificering is gebaseerd op vijf pijlers: bestuur, milieu, werknemers, klanten en gemeenschap. Bij Boozed zie je dit terug in onder andere:

  • Het begeleiden van onze klanten bij het maken van duurzame keuzes.
  • Het duurzaam omgaan met materialen voor events (herhaaldelijk inzetten en recyclen of ombouwen).
  • De gezondheid van werknemers stimuleren door sportlessen en verse lunch aan te bieden.
  • Afval scheiden en verminderen middels onze eigen afvalpers.
  • Sociaal werkgeverschap ( inclusiviteit en de juiste begeleiding)

Op naar een mooiere en groenere toekomst!

Met ons team hebben we 2,5 jaar keihard gewerkt om de B Corp certificering te behalen. Nu we deze hebben, is het traject zeker niet afgerond! Het is een springplank naar een groenere, mooiere wereld. Het geeft ons energie om waardevolle keuzes te (blijven) maken, met duurzame partners samen te werken en consumenten een stukje bewuster te maken.

Benieuwd naar onze score?

Wil je weten hoe wij scoren op de verschillende aspecten van de B Corp beoordeling? Klik op de button hieronder en bekijk onze certificering.

Duurzaam standpunt

Zoek de duurzame begrippen in onze woordzoeker gemaakt door Amber en leer meer over de diverse duurzame standpunten.

In februari 2024 presenteerden wij trots onze eigen duurzame stand tijdens de EventSummit. Bezoekers hadden de kans om kennis te maken met de creatieve wereld van eco-printing, een artistieke techniek waarmee gebruikte bloemen worden omgezet in kunstwerken. Daarnaast konden bezoekers deelnemen aan onze interactieve game, waarmee we op een plezierige manier bewustwording creëren over het nemen van duurzamere beslissingen.

Nieuwsgierig geworden en wil je ook meer leren over het maken van duurzamere keuzes? Speel dan onze game!

Boozed B Corp team

Heb je een vraag over ons of over onze B Corp certificering?

Ons team staat voor je klaar! We gaan graag het gesprek met je aan. Neem hiervoor contact met ons op.