Custom Made

Op zoek naar maatwerkoplossingen; bars, trolleys, displays, maar ook kasten, tuinmeubilair of out-of-the-box installaties?
Aan de hand van de nieuwste trends en jouw wensen bedenken wij creatieve concepten van impressie tot aan realisatie.

In onze eigen werkplaats gaan we aan de slag, met als resultaat goed doordachte en duurzame creaties.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Custom Made

Op zoek naar unieke en op maat gemaakte oplossingen? Of het nu gaat om het creëren van bars, trolleys, displays, branding items, kantoormeubilair of out-of-the-box installaties, wij bij Boozed | experience creators staan voor jou klaar!

Wij zijn gepassioneerd over het bedenken van creatieve concepten en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Vanaf het allereerste idee tot aan de uiteindelijke realisatie, zetten wij ons in om hoogwaardige en duurzame oplossingen te leveren. De voorbeelden hieronder geven je een indruk van de maatwerkoplossingen waarbij wij jou kunnen ondersteunen. Maar dit is slechts een greep uit onze mogelijkheden – we gaan verder dan deze lijst. Niets is ons te gek als het gaat om op maat gemaakte oplossingen, dus laat ons weten wat je nodig hebt!

Evenementinrichting: Wij creëren unieke en aantrekkelijke inrichtingen voor evenementen, zoals een gepersonaliseerde bar, een lounge-ruimte met bijpassende meubels, en decor objecten die de merkidentiteit versterken.

Productontwikkeling: Wij kunnen op maat gemaakte producten ontwerpen en produceren die aansluiten bij jouw merk of jouw klanten. Denk bijvoorbeeld aan exclusieve branded items, zoals trolleys, productdisplays of zelfs het ontwerpen van etalages die de aandacht van jouw klanten trekken en de merkbeleving versterken.

Horeca-inrichting: Onze wortels liggen in de horeca en cocktailcatering, wat ons een uniek inzicht geeft in het belang van een aantrekkelijke en goed doordachte inrichting van jouw horecaonderneming. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen, die niet alleen functioneel zijn, maar ook passen bij de gewenste sfeer en stijl van jouw zaak.

Kantoorinrichting: Wij ontwerpen en produceren een werkomgeving op maat die past bij jouw bedrijfsstijl, werkcultuur en persoonlijke smaak. Dit omvat een breed scala aan oplossingen tot een volledig op maat gemaakt interieur voor jouw kantoor.

In onze eigen werkplaats gaan wij met precisie en vakmanschap te werk, waardoor het resultaat altijd van topkwaliteit is. Of het nu gaat om het inrichten van een evenement, het verbeteren van uw (kantoor)interieur of het ontwerpen van een exclusief product, wij gaan graag de uitdaging aan.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan gerust contact met ons op en ontdek hoe wij jouw ideeën tot leven kunnen brengen!

Bekijk ons werk

Vrijblijvend gesprek?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw event? Vraag een vrijblijvend gesprek aan!