Set Dressing

Bij Boozed | experience creators weten we als geen ander hoe belangrijk het is om de perfecte sfeer te creëren voor jouw project, of dat nu in de film-, televisie-, reclame-, of evenementenindustrie is. Of het nu gaat om het selecteren van de juiste props, decorstukken, meubels, accessoires of andere set dressing items, wij hebben alles in huis om jouw visie tot leven te brengen en de gewenste emoties bij jouw publiek op te roepen.

Onze uitgebreide collectie bestaat uit een diverse selectie van stijlen, van vintage tot modern, van industrieel tot luxueus en van rustiek tot futuristisch. Onze ervaren stylisten zijn gespecialiseerd in het creëren van unieke en onvergetelijke ervaringen die perfect passen bij jouw merkidentiteit en het gewenste thema van jouw project.

Bij Boozed | experience creators bieden wij meer dan alleen props en decor. Onze stylisten streven ernaar om jouw project naar een hoger niveau te tillen met onze set dressing expertise. Wij zijn experts in het creëren van de juiste sfeer en emoties die jouw publiek zullen raken en jouw boodschap zullen overbrengen. Of het nu gaat om het ontwerpen van een stijlvolle en elegante ruimte voor een fotoshoot, het creëren van een sprookjesachtig decor voor een bruiloft of het bouwen van een futuristisch interieur voor een sci-fi film, onze stylisten zorgen ervoor dat elk aspect van de set dressing naadloos aansluit op jouw project.

Onze accountmanagers en designers werken nauw samen om de perfecte items voor jou te selecteren en/of te creëren, waarbij elk detail zorgvuldig wordt uitgekozen. Met onze expertise en creativiteit leveren wij jou de perfecte set die jouw project naar het volgende niveau tilt.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw project kunnen verheffen met onze uitgebreide collectie aan set dressing items en onze set dressing expertise.

Bekijk ons werk

Vrijblijvend gesprek?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw event? Vraag een vrijblijvend gesprek aan!