Floral Design

Op zoek naar tof bloemwerk om jouw locatie net dat extra’s te geven?

Bij Boozed werken we met verse, maar ook met de mooiste zijdebloemen en accessoires om de meest gave florale eyecatchers te maken en daarbij vinden we duurzaamheid super belangrijk.

On trend en absoluut niet stoffig. Koop, huur of op contractbasis, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Floral Design

Wij bij Boozed | experience creators zijn niet alleen experts in het creëren van adembenemende florale meesterwerken, maar we houden ook van een frisse en trendy aanpak.

Als je op zoek bent naar de perfecte, Instagram-waardige bloemdecoratie om je locatie te laten stralen, zoek niet verder, want bij Boozed | experience creators weten we precies wat je nodig hebt.

Onze collectie van zijden bloemen en planten is niet te onderscheiden van verse exemplaren, wat ze tot een duurzame keuze maakt als je op zoek bent naar langdurige of meerdaagse decoratie. Bovendien zijn ze ook onderhoudsvriendelijk, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over regelmatig water geven of het vervangen van verwelkte bloemen.

Voor eenmalige of kortlopende evenementen kunnen verse bloemen, planten en kruiden ook een prachtige decoratieoptie zijn. Ze zijn populair vanwege hun frisheid en heerlijke geur. En daarnaast kunnen kruiden naast hun decoratieve waarde ook nog eens functioneel zijn. Basilicum en munt kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om heerlijke drankjes en gerechten mee te maken.

Of je nu een opvallende merkactivatie, een spraakmakend bedrijfsevenement of gewoon prachtige decoratie voor op kantoor wilt, wij hebben het allemaal. En we begrijpen dat het lastig kan zijn om te beslissen welke bloemen bij jouw evenement passen en of je nu voor verse of zijden varianten moet gaan. Daarom denkt ons team van stylisten graag met je mee over de perfecte bloemdecoratie die past bij jouw interieur of thema.

Of je nu wilt kopen, huren of een contract wilt afsluiten, bij Boozed | experience creators is alles mogelijk.

Bekijk ons werk

Vrijblijvend gesprek?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw event? Vraag een vrijblijvend gesprek aan!