Brand Building

Boozed heeft ruime ervaring op het gebied van ‘Brand Design’ en ‘Activation’. Van concept tot productie en ook de aftercare wordt niet vergeten.

Het is onze passie om merken te laten schitteren tijdens activaties, live-events en beurzen.

Samen creëren wij een creatieve setting op maat en ontzorgen wij je op de weg daar naartoe. Wij ontwerpen en maken maatwerk items voor onze klanten van trolley tot aan display, in elk gewenst materiaal, van hout tot aan metaal.

We verzorgen de communicatie en logistiek, de inkoop en de afstemming, maar ook de personele inzet tijdens het event.

Voor onze vaste branding klanten hebben wij een exclusieve tool, namelijk de brandportal. Op deze portal kunnen zij hun eigen voorraad inzien, maar ook die van Boozed. Om op eenvoudige wijze de juiste items te selecteren voor een activatie.

Benieuwd wat wij voor jouw merk kunnen betekenen?

Brand Building

Boozed | experience creators is dé expert op het gebied van ‘Brand Design’ en ‘Activation’. Van concept tot productie en zelfs daarna verliezen we jouw merk nooit uit het oog. Wij zijn gepassioneerd om merken te laten stralen tijdens activaties, live-events en beurzen.

Met onze creativiteit en expertise creëren we een unieke setting op maat en ontzorgen we jou op de weg daar naartoe. Van trolleys tot displays en van hout tot metaal, wij ontwerpen en produceren op maat gemaakte items voor onze klanten.

We nemen alle communicatie en logistieke taken uit handen, inclusief inkoop en afstemming. En tijdens het event zorgen we voor de juiste personele inzet, zodat jij je volledig kunt concentreren op het neerzetten van een geweldige merkervaring.

Bij Boozed | experience creators bieden we onze branding klanten een extra service: de mogelijkheid om hun materialen bij ons op te slaan. Dit betekent dat al hun branding items en materialen veilig en georganiseerd opgeslagen worden op één locatie. Op deze manier hoeven onze klanten zich geen zorgen te maken over de opslag en het transport van hun branding materialen en kunnen ze er zeker van zijn dat alles klaarstaat voor hun volgende evenement of activatie

Daarnaast bieden wij deze branding klanten die items toegang tot onze exclusieve tool: de brandportal. Hierop kunnen zij hun eigen voorraad bekijken, maar ook die van Boozed. Zo kunnen zij eenvoudig de juiste items selecteren voor hun volgende activatie.

Wil je ook dat jouw merk schittert tijdens jouw volgende event? Laat ons je helpen. Neem contact met ons op en ontdek wat we voor jouw merk kunnen betekenen!

Bekijk ons werk

Vrijblijvend gesprek?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw event? Vraag een vrijblijvend gesprek aan!