Exhibition & Stands

Beursstands en paviljoens ontworpen door Boozed hebben ‘stopping-power-fun-factor’.

Oftewel, je moet bij de aanblik naar onze stands minimaal één glimlach krijgen en getriggerd worden om kennis te maken met de diensten en producten van de exposant.

Wij benaderen beurzen en exposities anders dan de traditionele standbouwer. Dat zie je aan onze knipoog, maar ook in onze benadering van beurzen als onderdeel van de marketingcommunicatie mix.

Exhibition & Stands

Boozed | experience creators creëert beursstands en paviljoens die gegarandeerd de aandacht trekken. Onze stands hebben niet alleen een hoge ‘stopping-power’, maar ook een ‘fun-factor’. Dit betekent dat bij het zien van onze stands je minimaal één glimlach op je gezicht krijgt en dat je meteen nieuwsgierig wordt naar de diensten en producten van de exposant.

Onze benadering van beurzen en exposities is anders dan die van traditionele standbouwers. We geloven namelijk dat een beurs meer is dan alleen een fysieke ontmoetingsplaats. Het is een belangrijk onderdeel van de marketingcommunicatie mix en daarom is het essentieel om de aandacht van bezoekers te trekken en vast te houden.

Boozed | experience creators zet daarom in op creativiteit en originaliteit. Onze stands hebben niet alleen een opvallend design, maar zijn ook voorzien van interactieve elementen en verrassende details. Hierdoor creëren we een beleving die niet snel vergeten wordt. Onze knipoog naar de traditionele standbouw laat zien dat we anders durven te denken en dat we vernieuwend zijn in onze aanpak.

Met Boozed | experience creators kies je voor een partner die niet alleen zorgt voor een opvallende beursstand, maar die ook meedenkt over de gehele beurservaring. We zijn pas tevreden als we samen met de exposant een geslaagde beursdeelname hebben gerealiseerd.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op en onze accountmanagers denken graag met jou mee.

Bekijk ons werk

Vrijblijvend gesprek?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw event? Vraag een vrijblijvend gesprek aan!