Get Boozed – Get Inspired

Boozed onderneemt actief in ‘Brand Building’ en ‘Event design’. We zijn een enthousiast en creatief team en onze core business is samenwerken en samenvoegen van disciplines in deze branche. Van A tot Z ontzorgen, On-edge, snel en met een unieke touch.

Geen klus te klein, geen uitdaging te groot. Boozed bezorgt een beleving en ontzorgt de weg daar naartoe. Maakt, bouwt, kleurt en laat zijn. We stappen samen in de customer-journey, stap voor stap verder denken. Arm in arm presenteren we een uniek live-event, waarbij beleving centraal staat.

TITLE HERE

Boozed maakt, bouwt, kleurt en laat zijn. Samen presenteren we een uniek live-event waarbij beleving centraal staat en ontzorgen de weg daarheen. Ons team gaat geen uitdaging uit de weg. On-edge, snel en met een unieke touch.

Een verfrissende blik

TITLE HERE

Een feest om mee te werken én een feest op locaties; (bedrijfs) feesten, beurzen en incentives met fun factor. Nieuwe, bijzondere dingen creëren en produceren.

Een feest om mee te werken

TITLE HERE

Wij zijn trots op ons vrouwelijk sales team met feminine touch, die terug te zien is in de on trend en on edge eventstyling, waarbij het doel niet vergeten wordt. Een team van hard werkende professionals met passie voor het vak en oog voor detail.

Girlpower

TITLE HERE

Een complete maatwerk stand, of last minute aanpassing op locatie, wij denken graag mee in creatieve oplossingen op ieder vlak. Out of the box maar altijd realiseerbaar.

Creatieve oplossingen

TITLE HERE

Boozed heeft een zeer breed verhuurassortiment waarin we de laatste trends en ontwikkelingen volgen. Wij maken gebruik van het one stop shop principe. Wat we zelf niet hebben, maken we, verbuigen, verkleuren we óf vinden we ergens anders.

Verhuur

TITLE HERE

Voor diverse brands in food en beverage, maar ook in lifestyle & beauty als ook ICT bouwen wij de meest gave stands en helpen we producten sterk te positioneren. Niet alleen in Nederland, maar binnen heel Europa.

Stand design

TITLE HERE

Ooit begonnen als cocktail-cateraar vanuit de garage. Er is een hoop veranderd, maar we zijn nog steeds een kei in cocktails maken. Bartenders, cocktailbars en toebehoren, je kunt hiervoor nog altijd bij ons terecht.

Nog lekkerder

TITLE HERE

Boozed staat altijd klaar voor jouw vragen, op- en aanmerkingen, suggesties en tips. Kom langs, bel of mail voor een vrijblijvende afspraak.

Lekkere koffie

“Boozed is al ruim 20 jaar een betrouwbare partner
in de wereld van live-events.”

We kennen de weg als geen ander in Food en Beverage-concepten, maar ook in de Beauty en ICT zijn we goed thuis en helpen we waar we kunnen je product sterk te positioneren en op een live event te laten schitteren.

Wat we zelf niet in onze opslag hebben, maken we, verbuigen we, verkleuren we óf vinden we ergens anders. Elk event, elke lancering is uniek en daarvoor bouwen we een eigen omgeving op maat. De weg er naartoe gaan we ook graag samen met jullie aan of stappen in waar het nodig is.

Het Team

Kim de Ridder
Kim de RidderCreative Director
Claire van der Burg
Claire van der BurgOperationeel Manager
Nancy Ceulemans
Nancy CeulemansSenior Accountmanager Events
Michelle van der Knaap
Michelle van der KnaapAccountmanager Events
Sifra Voorsluijs
Sifra VoorsluijsAccountmanager Events
Demi Bik
Demi BikAccountmanager Events
Ina Kuiper
Ina KuiperSenior Accountmanager Brands
Mandy Windhorst
Mandy WindhorstAccountmanager Brands
Daisy Koot
Daisy KootSenior Designer Brands
Melissa de Boer
Melissa de BoerBrand & Content Manager
Leo Boekestijn
Leo BoekestijnSenior Designer
Tamara van der Hulst
Tamara van der HulstDesigner
Robin Ruissen
Robin RuissenJunior Designer
Deborah Vos
Deborah VosJunior Designer
Kwint Evers
Kwint EversJunior Designer
Marcel Meuldijk
Marcel MeuldijkMagazijn Manager
Erik Merkus
Erik MerkusMedior Magazijnmedewerker
Alexander Garcia
Alexander GarciaMagazijnmedewerker
Jordi van Winden
Jordi van WindenMagazijnmedewerker
Arthur de Vries
Arthur de VriesMagazijnmedewerker
Kevin Voogt
Kevin VoogtMagazijnmedewerker
Ivo van der A
Ivo van der AWerkplaats Manager
Yvar van der A
Yvar van der AWerkplaats Medewerker
Onno Barendregt
Onno BarendregtWerkplaats Medewerker
Peter van Weele
Peter van WeeleEventbouwer