Get Boozed – Get Inspired

 Boozed bezorgt een experience en ontzorgt de weg daar naartoe. Maakt, bouwt, kleurt en laat zijn. Niet alleen in Nederland maar door heel Europa en dat al meer dan 20 jaar!

De behoefte aan ervaringen, interactie, plezier en verrassing wordt alleen maar groter. Live tijdens events is dat, volgens ons nog steeds het allermooiste. Maar experience design is ook op tal van andere disciplines toe te passen. Denk aan de omgeving waar we werken of samenkomen, bij livestreams of andere online activaties, maar ook in de natuur, de publieke ruimte en zelfs bij mensen thuis.

Wat we zelf niet in ons assortiment hebben, maken we, verbuigen we, kleuren we óf vinden we ergens anders. Elke locatie, elk event, elke lancering is uniek en daarvoor bouwen we een permanente of tijdelijke omgeving op maat.

Duurzaamheid is hierbij een van onze hoofdpijlers. Al onze bedrijfsonderdelen en processen; van design, werkplaats en transport worden continu aangescherpt om onze dienstverlening zo duurzaam mogelijk te maken voor mens en milieu.

”Boozed zorgt al meer dan 20 jaar voor blijvende herinneringen en een glimlach!”

Boozed services

Online & hybrid events

Custom made

Interior design & styling

Brand building

Floral design

Event design & rental

Setdressing

Exhibition & stands

Het Team

Kim de Ridder
Kim de RidderCreative Director
Claire van der Burg
Claire van der BurgOperationeel Manager
Demi Bik
Demi BikOffice Manager
Nancy Ceulemans