Waâat doen jullie geen events meer? Euhhh ja zeker wel!

Door: Kim
Datum: 28-4-2021

Meer Boozed news?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief via de onderstaande button.

We wilden gewoon een beetje shockeren met een pittige titel, maar soms werd onze boodschap met ‘een streep door event’ toch niet helemaal begrepen. Dat geeft niet, want we kregen hartverwarmende reacties, goede gesprekken en mooie aanvragen naar aanleiding van ons artikel. Wat maar weer aangeeft, tijdens een live ontmoeting hadden we die twijfel direct kunnen weghalen bij onze klanten.  

Dus voor eens en altijd; Boozed stopt niet met events! We gaan de ultieme vorm van experience zeker niet de rug toekeren. We houden van live events en kunnen niet wachten tot we weer mogen knallen.

Maar we doen zoveel meer dan alleen events, dáárom gaat er een streep door ‘event design’ en maken we plaats voor ‘experience design’. Een begrip wat meer past bij ons brede dienstenpakket en de groeiambities die we hebben, ook in events.

Maar naast groeiambities hebben we ook groenambities.

Als verhuurder van event materialen zijn we voorloper op het gebied van circulariteit. Ons businessmodel is volledig ingericht op uitgaande en terugkerende goederen, onderhoud, schoonmaak en alle IT die daarbij hoort. Dit biedt meer opties, zoals Product as a Service (Paas) modellen voor Florale decoratie en in MARCOM; huisstijl, branding en signing. Maar ook als fulfilment partner voor startende circulaire bedrijven. Allemaal duurzame kansen!

De komende periode gaan we verder met het onderzoeken en het verder uitbreiden van al deze mogelijkheden. Naast de duurzame ambities die we voor onze bedrijfsvoering hebben opgesteld. Wil je meer weten, we vinden het superleuk als je belt of ons een bezoekje brengt.