Ethnic Fusion: een wabi sabi stijl met etnische prints op jouw event?

Verschillende etnische en culturele elementen in één harmonieus geheel: dat is Ethnic Fusion! Kleuren, patronen en meubels uit verschillende tradities en regio’s worden gemixt. Met invloeden van Wabi Sabi wordt dit thema gekenmerkt door natuurlijke materialen, aaibare texturen en aardse tinten.

Etnische interieur stijl

Een etnische interieurstijl omvat het gebruik van decoratieve elementen, meubels en kleuren die zijn geïnspireerd op de cultuur, tradities en kunst van een specifieke etnische groep of regio.

Dit kan variëren van Afrikaanse en Aziatische tot Midden-Oosterse en Latijns-Amerikaanse invloeden, waarbij kenmerkende kleuren, patronen, textiel en ambachtelijke items worden gebruikt om een unieke en vaak eclectische sfeer te creëren.

Wat is Wabi Sabi?

Wabi-sabi is een concept uit de Japanse esthetiek dat de schoonheid van eenvoud, bescheidenheid en vergankelijkheid omarmt. Het gaat om het vinden van schoonheid in de imperfectie, het onvolmaakte en het voorbijgaande. Wabi sabi moedigt aan tot een diepere waardering van de natuurlijke eenvoud en het onvoorspelbare van het leven.

Wabi Sabi meubels: tafels en kasten voor jouw event

Bij Wabi Sabi passen meubels die de natuurlijke esthetiek weerspiegelen. Houten meubels met een verweerde uitstraling, zoals robuuste eettafels en stoelen met organische vormen, passen goed. Ook lage zitmeubels zoals zitzakken of zachte kussens op de vloer kunnen een ontspannen sfeer bevorderen.

Wij hebben een ruim assortiment in de verhuur ter beschikking:

  • 1

    Zitmeubels

  • 2

    Verlichting

  • 3

    Decoratie

Wanneer zet je een etnische stijl in op een event of experience?

Hier komt nog content?

Bekijk dit project waarbij de wabi sabi / etnische stijl door ons is toegepast

Lululemon Europe | Lancering

Holistische meditatie boottocht door de pittoreske grachten van Amsterdam.

Enthousiast over de Wabi Sabi stijl?

Neem contact op met Nancy! Zij vertelt je graag meer over de stijl en adviseert je over het huren van items voor een event of experience. Je kunt direct met haar in contact komen via 015 3807515 of vraag meer informatie op via onze website.

Meer weten?

Heb je een vraag over onze missie, wil je even sparren over het behalen van een B Corp certificaat of is er iets anders wat je graag wil bespreken? Ons team staat voor je klaar en we helpen je graag!