3 Natuurlijke thema’s: Wabi Sabi, Japandi en Brutalisme

 

Door: Elise
Datum: 02-05-2024

Meer Boozed news?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief via de onderstaande button.

Je kent Boozed wellicht van knalkleuren, grote eyecatchers, glitters en wow effecten. Vaak heel vet, maar soms… wil je even een pauze nemen van de gekkigheid. Een andere boodschap overbrengen. Daarom nemen we jullie graag mee in verschillende natuurlijke stijlen van Boozed! 

3x een rustig en organisch thema

Boozed heeft ontzettend veel materialen in huis. Sommige items zijn bij onze vaste partners al heel bekend, maar veel ook niet! Wij zien veel kansen in het neerzetten van experiences in een natuurlijk, rustig of organisch thema. Trends die ontzettend goed inzetbaar zijn in events, merkactivaties, studiosettings en meer! Daarom laten wij ze graag aan je zien. Onderstaand zijn 3 thema’s te vinden in een natuurlijke, rustige hoek, maar elk net in een ander jasje.

Ethnic Fusion / Wabi Sabi 

Ethnic Fusion is een stijl die verschillende etnische en culturele elementen combineert in één harmonieus geheel. Kleuren, patronen en meubels uit verschillende tradities en regio’s worden gemixt. Met invloeden van Wabi Sabi wordt dit thema gekenmerkt door natuurlijke materialen, aaibare texturen en aardse tinten.

Japandi

Japandi is een samensmelting van Japanse en Scandinavische stijl. Minimalistisch design wordt gecombineerd met warme, natuurlijke elementen. Strakke lijnen, eenvoudige vormen en neutrale kleuren met als resultaat een harmonieuze balans tussen rust, functionaliteit en tijdloze elegantie.

Brutalisme

Brutalisme kenmerkt zich door ruwe beton- en staalelementen, minimalistisch en functioneel design, en een focus op de rauwe esthetiek van materialen. Strakke lijnen, asymmetrische vormen en een nadruk op de ruwe textuur creëren een unieke, industriële uitstraling met een krachtige impact.

Wanneer zet je deze stijlen in? 

Ben je momenteel aan het nadenken over een set dressing, beursstand, event styling, interieurontwerp of andere styling? Dan zou één van bovenstaande thema’s misschien goed passen. Wij denken bijvoorbeeld aan:

  • Een frisse lente/zomer bijeenkomst
  • Duurzaamheidsbijeenkomsten
  • Intieme hybride events
  • High-end product lanceringen
  • … en nog veel meer!

Laat ons weten met welk doel je een beleving aan het opzetten bent. Wij laten je toffe voorbeelden zien, brainstormen met je mee en werken een gaaf concept uit.

Onze Shape lijn

Leuk om nog even te noemen: bij bovenstaande 3 thema’s past ons meubilair uit de Shape lijn erg goed: barren, tafels en counters met organische vormen in het voorpaneel en een unieke textuur op de zuilen en bartop. Met een handig systeem om de bar zo efficiënt mogelijk op- en af te bouwen! Met de juiste accessoires en finishing touch kunnen we samen de perfecte setting creëren.

Enthousiast geworden of heb je vragen? 

Let us know! Neem contact op via +31 (0) 15 38 07 515 en we vertellen je graag over de thema’s en mogelijkheden.