Project Playground genomineerd voor Eventex Award!

Door: Elise
Datum: 29-04-2024

Meer Boozed news?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief via de onderstaande button.

Fingers crossed… want Project Playground is in maar liefst 5 categorieën genomineerd voor een Eventex Award! Nu al een mooie beloning voor het harde werk wat we hebben verricht samen met onze partners. Lees onderstaand meer over onze nominaties. 

Wat is Eventex?

De Eventex Awards bestaan inmiddels meer dan 13 jaar en belonen wereldwijd unieke events en experiences met prijzen. Het is een podium voor unieke prestaties en creativiteit in de eventindustrie! Dit jaar waren er een record aantal aanmeldingen: 1207 inschrijvingen uit meer dan 60 landen. Daarom zijn wij extra trots dat we geselecteerd zijn als finalist.

Project Playground

In augustus 2023 organiseerden de 2e editie van Project Playground: een non-profit event voor de evenementenbranche om te inspireren en transformeren.

We vroegen aandacht voor 3 grote thema’s: diversiteit, duurzaamheid en innovatie. Met gebundelde krachten zetten we een unieke ervaring neer voor de gasten, in de vorm van een doolhof van nooit eerder vertoonde experiences.

Finalist in 5 categorieën

Grote thema’s, verschillende experiences, 5 partners… Project Playground is niet makkelijk in een hokje te stoppen. Maar daarom éxtra leuk dat we genomineerd zijn in 5 verschillende categorieën! Namelijk:

  1. Partner Engagement Event
  2. Immersive Experience
  3. Kick A** Experience
  4. Experiential Event
  5. Positive Change Event

Check de andere finalisten en categorieën op de website van Eventex.

Nog even wachten…

Op 7 mei horen we of we in de prijzen zijn gevallen. En áls we winnen, dan delen we uiteraard de prijs met onze partners: Sugar Factory, Bazelmans AV, Hete Peper en Plugged Group. Go team!

De foto’s op deze pagina zijn gemaakt door Tim van Etten en Floris Heuer.

Meer foto’s van Project Playground bewonderen? Check dan deze website.