Nieuwe stijl binnen Boozed – Brave New World

 

Door: Deborah
Datum: 20-03-2023

Meer Boozed news?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief via de onderstaande button.

Sinds kort heeft Boozed er een nieuwe sfeer collectie bij – Brave New World. Een collectie waar organische vormen en zachte rondingen centraal staan. Gebruik van een natuurlijk kleurenpalet en aaibare materialen zorgen voor een perfecte combinatie van rust.

Waar komt het vandaan?

Iedereen heeft er mee te maken of kent het wel, de drukte in deze maatschappij. Een maatschappij waarbij de verwachtingen hoog liggen en we altijd ‘aan’ staan. We vragen steeds meer van onszelf zonder er iets voor terug te doen. Kortom, we hebben een enorme behoefte aan rust. De momenten dat we thuis zijn willen we dan ook als ‘rust’ ervaren.

Dit heeft er voor gezorgd dat we in ons interieur vaak kiezen voor zachte, neutrale kleuren en natuurlijke materialen. Alles wat ons zo min mogelijk afleidt en zo veel mogelijk rust geeft. Daar buiten gebeurt namelijk al genoeg.

Materialen

Hoe vertaalt zich dit in deze collectie. Deze stijl is in drie woorden samen te vatten: rust, eenvoud en functionaliteit. Deze stijl is overigens ook afgeleid van de Scandinavische en Japandi stijl.

Materialen die je in deze stijl kunt herkennen:

  • Teddy
  • Velours
  • Sheepskin
  • Natuurlijk geweven stoffen
  • Bouclé
  • Donker hout

In combinatie met de zachte ronde vormen kom je tot de Brave New World stijl.

Assortiment

Boozed heeft binnen iedere collectie een assortiment wat dagelijks wordt aangevuld. Zo ook voor Brave New World. Hierbij een greep uit ons assortiment, herken jij ze al?

Bar – Shape of Nature

Onder het Brave New World thema vallen dus een tal van mooie meubels, maar sinds kort ook ons nieuwe barmeubel; Shape of Nature. Dit model is ontwikkeld en uitgedacht door Celine die bij ons haar afstudeerstage heeft gelopen. Hier is een mooi ontwerp uit voortgekomen en geproduceerd.

Wat vooral opvalt zijn de organische vormen in het voorpaneel en de nieuwe opties binnen de bar zuilen. Dit is de eerste bar binnen Boozed waar zoveel ronde vormen en verschillende texturen en materialen in terugkomen. Daarnaast is er ook een nieuw systeem uitgedacht om de bar zo efficiënt mogelijk op- en af te bouwen.

Zie hieronder het resultaat: