We blijven groeien. 

Door: Kim
Datum: 9-11-2021

Meer Boozed news?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief via de onderstaande button.

De agenda voor dit najaar stond al maanden vooraf bomvol; verschoven opdrachten, geplande events en nieuwe aanvragen. We konden aan alles voelen dat het helemaal los zou gaan.

Voor de zomer hebben we volop geïnvesteerd in mooie materialen en het team versterkt met nieuwe collega’s. Dat was geen moment te vroeg, want de agenda bleef vol en we konden meteen flink aan de slag toen de regels werden verruimd. En aan de slag zijn we gegaan! De afgelopen periode was zelfs drukker dan 2019 en die groei zien we ook voor de komende maanden doorzetten.

Boozed heeft het volste vertrouwen dat ondanks deze wiebelige tijd, de behoefte aan live ontmoetingen blijft bestaan. Na 3 jaar in ons huidige pand was er alweer uitbreiding nodig. Vanaf 1 januari hebben we 1500m2 extra tot onze beschikking waardoor ons warehouse straks ruim 6500m2 oppervlakte omvat.  Hierdoor kunnen we onze diensten op het gebied van merkondersteuning en fulfilment verder uitbouwen en het verhuurassortiment uitbreiden.

Groeien is ook keuzes maken en soms ook nee moeten zeggen. Het woordje nee kwam niet echt in ons Boozed vocabulaire voor, maar om de kwaliteit van onze diensten en producten voor al onze klanten optimaal te houden, kiezen we alleen nog voor opdrachten die aansluiten bij onze visie qua duurzaamheid, verwijzen we soms door naar collega’s of adviseren we alternatieven.

Deze periode vraagt ook steeds meer om flexibiliteit vanuit opdrachtgevers; data, inhoud en budget zijn niet meer vanzelfsprekend, maar zullen in co-creatie met leveranciers besproken moeten worden om de optimale mix voor alle partijen te realiseren met als doel het beste eindresultaat.

Dit is voor iedereen even wennen, maar we merken gelukkig dat er steeds meer begrip is voor de huidige situatie en verwachten en hopen dat deze manier van samenwerken zal blijven.

Bekijk hier de laatste items uit onze nieuwste thema’s: Knaldrang  en  Brave New World