Rollen en racen op de Huishoudbeurs

Door: Linda B
Datum: 20-03-2023

Meer Boozed news?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief via de onderstaande button.

We zijn gevraagd door de organisatie van de Huishoudbeurs 2023 om samen te werken aan de coolste activiteiten, ruimtes en theaters. En wij hebben ons best gedaan om deze ruimtes helemaal te laten knallen!

Het Workshopplein was een creatieve hotspot met verschillende workshopstations, coole signage en meer dan genoeg ruimte om ieders creativiteit de vrije loop te laten.

Cheers is al jarenlang de place to be voor bezoekers en was ook dit jaar een succes! Met veel kleur, goede vibes en een lekkere flow, kon je er niet omheen. Voor onze vaste opdrachtgever Licor43 hebben we binnen dit paviljoen een kick-ass stand gemaakt. En in de slijterij kon men ook direct al het lekkers aanschaffen voor thuis. Hier een korte impressie van Cheers.

Op het Fietsparcours kon je cruisen door het park en de nieuwste fietsen testen. We hebben hekken en oliedrums met prikkabels gebruikt om een toffe aparte ruimte te creëren. Chillen op bankjes onder de bomen en de pergola gaf je het gevoel alsof je echt in het park fietste. Hier kun je een korte impressie van het parcours zien. 

De WC-pottenrace was een kartbaan ervaring met echte autobanden. Met coole neon tubes, stoere frames, gekke props en obstakels was er een fantastische sfeer en was dit een echte winnaar. Benieuwd naar de baan? Bekijk hier een leuke Instagrampost van de Huishoudbeurs.

Het Kooktheater was net als een tv-show met een live kookdemonstratie op een podium. Met onze Brooklyn-stellingen en verschillende stoelen kreeg het geheel een eigentijdse vibe. Bekijk hier de Basement Chefs in actie. 

Op de Rollerskatebaan kon je helemaal losgaan onder de neonverlichting en de luide muziek. Met onze levensgrote boombox was het helemaal compleet!