Kopje onder… maar toch heel waardevol

Door: Kim
Datum: 27-10-2020

Meer Boozed news?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief via de onderstaande button.

Wat een weken…een misselijkmakende achtbaan waar we pompend remmen én iedere dag weer met goede moed naar mogelijkheden kijken voor onze dynamische branche: Events! In iedere mogelijke vorm.

Interactie tussen mensen, bedrijven en merken. We vinden het, het mooiste wat er is.

Vol goede moed hebben we begin van de zomer Cruise in Control; een “plug and play” congressetting in de geweldige Passengers Terminal Amsterdam neergezet.

Helaas was Corona en het sentiment dit concept niet goed gezind.

Na veel aandacht en interesse vanuit de markt, is er helaas geen één daadwerkelijke order gerealiseerd. Gezamenlijk hebben de partners besloten de stekker er uit te trekken.

Waarom delen we dit….omdat ondernemen in Corona tijd een kwestie is van vallen en opstaan. Er zonder initiatieven geen beweging is en dat je in deze tijd over je eigen schaduw moet stappen om #LIVE top of mind te houden en de noodzaak van ontmoetingen in welke vorm dan ook terug op de agenda te krijgen van corporates, brands en overheid.

En om de waardering uit te spreken voor alle partners die dit mogelijk hebben gemaakt.

De ontmoetingen met partners die in deze periode veel intenser en waardevoller zijn #PTA #Momice #solidrental #hwm

De eerste kennismaking met de “voor de schermen” catering van #Hete Peper. “Jeeemig jullie maken echt super toffe en geweldig lekkere dingen. En dat weet ik nu pas #shame”

De laatste keer samenwerken met het huidige team van #International Orange, die door Corona helaas hebben besloten om even in ‘winterslaap’ te gaan. “Team IO jullie zijn kanjers en we hopen op heel snel tot ziens!!