Over dit project

Voor wie is het project uitgevoerd

/

Wat hebben we gedaan

/

Waar is het project uitgevoerd

/

Wanneer is het project uitgevoerd

/

Lentekriebels.

Door: Sifra
Datum: 27-4-2021

Meer Boozed news?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief via de onderstaande button.

De lente is begonnen! En hiermee is het tijd voor één van onze favoriete opdrachten van het jaar, de bloemdecoratie in de Kuip. Want ja, ook floral design valt onder het dienstenpakket van Boozed.

On trend en absoluut niet stoffig. Met de mooiste zijdebloemen en accessoires creëren we de meest gave florale eyecatchers! De bloemstukken zijn niet van echt te onderscheiden en brengen leven en gezelligheid met zich mee. Perfect voor bijvoorbeeld op kantoor, bij de entree, op de receptiebalie, het restaurant of in de showroom. Of ben je op zoek naar net dat beetje extra decoratie op je beurs, evenement of livestream setting? Bloemstukken kunnen helemaal opgemaakt worden aan de hand van de gevraagde stijl en zijn dus voor veel doeleinden geschikt.

Met een contract worden de bloemstukken en andere decoraties per afgesproken termijn gewisseld, passend bij het seizoen, maar er zijn ook mogelijkheden op basis van koop of een afgesproken huurperiode.

Dit seizoen hebben we gekozen voor zomerse bloemen in combinatie met natuurlijke droogbloemen. De donkere potten zijn vervangen voor frisse witte potten en ook de gave cheetah vazen hebben een unieke uitstraling met de gekleurde zijden bloemen.

Wist je dat kunstbloemen ook erg duurzaam zijn? Als je er netjes mee omgaat, gaan ze namelijk super lang mee, ze worden niet na één keer weggegooid, maar hergebruikt in andere creaties. Daarnaast kan het ook nog eens kostenbesparend zijn doordat ze, in tegenstelling tot verse bloemen, niet wekelijks vervangen hoeven te worden. Win-Win!

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.