Omschakelen, meedenken en flexibiliteit

Door: Michelle
Datum: 14-2-2021

Meer Boozed news?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief via de onderstaande button.

Alweer meer dan 100 weken leven we met Corona. Een tijd waarin Boozed, regelmatig heeft moeten omschakelen van Live naar Online. En dat is de afgelopen maanden niet anders geweest.

November & December stonden vol met mooie live events, waar helaas door de aangescherpte maatregelen een streep doorheen werd gezet. Een flinke domper!

Gelukkig hebben we veel events naar een online setting kunnen vertalen en bleven ook onze opdrachtgevers niet stil zitten. Er werden weer allerlei leuke initiatieven bedacht om toch een tof kerstevent te houden.

En zo begonnen we aan december 2.0 vol met online en hybride events. Door creatief meedenken en snel schakelen wisten we de juiste sfeer te realiseren zoals ook bedoeld zou zijn geweest tijdens de Live events.

Zo zou de Top2000 dit jaar geplaceerd worden met een maximaal aantal gasten, de reserveringen stroomden binnen, maar helaas, een aantal dagen voor event mochten er helemaal geen gasten meer bij zijn. Snel omschakelen om de kijkers toch het idee te geven dat ze aanwezig waren.

Voor het Glazen huis gebeurde datzelfde zelfs tijdens de uitzendingen. Er mocht geen publiek meer aanwezig zijn, dus snel omschakelen en extra decor & paspoppen plaatsen.

De vooruitzichten zijn gelukkig goed en wij kijken er naar uit dat alles weer Live mag! Maar mocht dat niet zo zijn, helpen we jullie ook heel graag bij het meedenken en omschakelen?!