Op maat gemaakt

Door: Ina
Datum: 11-7-2022

Meer Boozed news?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief via de onderstaande button.

Boozed heeft alle bouwstenen in huis, van advies, ontwerp, concept tot implementatie. Tijdens die implementatiefase gaat ons team in de werkplaats aan de slag met het realiseren van de meest waanzinnige concepten.

Een greep uit de toffe projecten én objecten die onze werkplaats de afgelopen maanden hebben mogen verlaten.

Hendrick’s Gin op de Parade

Geen beeldengalerijen of oude meesters. Het komkommerkabinet van Hendrick’s Gin exposeert ‘s werelds meest curieuze curiosa – een serie wonderbaarlijke en nooit-vertoonde komkommers. Dwaal langs badderende, dansende, acrobatische en zingende museumstukken. Bespied, beluister en beproef deze unieke expositie tijdens een museumbezoekje dat dorstlessend eindigt voor wie de juiste route volgt. Proost!

Concept en realisatie door Boozed.

Momenteel te bezoeken op de Parade:
Den Haag          1 t/m 17 juli
Utrecht              22 juli t/m 7 augustus
Amsterdam      12 t/m 28 augustus

Crodino activatie

Het Crodino team gaat (o.l.v. Showpony) met hun stoere bike & aanhanger de steden in om mensen te laten genieten van dit Italiaanse non-alcoholische apertief. Wij hebben voor Crodino deze promosetting bedacht en ontwikkeld, weer eens iets anders dan een bakfiets ;)

Red Bull Spritzer

The Organics by Red Bull gaat deze zomer de terrassen overnemen met haar Spritzer concept. Low alcoholic mixers voor evening socializing. Daarvoor heeft Boozed twee premium looking bars ontwikkeld.

Mysterieuze box van Macallan

‘Creëer een unieke serve voor Macallan bij Hotel Twenty Seven en Restaurant Bougainville’

Op de luxe kamer van Hotel TwentySeven treft de gast een mysterieuze box aan. Na enige inspectie wordt duidelijk hoe deze kan worden geopend en dan onthult zich een bijzonder tafereel. De Schotse Highlands worden bedekt door een laag mist (droogijs) en een heerlijke geur van een theekruiden melange komt vrij. We zien de 5 groene heuvels van de distilleerderij welke ieder een eigen pilaar heeft.