WOW SO PROUD

Door: Melissa
Datum: 9-11-2021

Meer Boozed news?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief via de onderstaande button.

Dat is wat wij zijn: Trots en dankbaar. We zijn ontzettend blij dat onze opdractgevers ons nog steeds weten te vinden en dat we ook een aantal nieuwe partijen hebben mogen verwelkomen.

Uiteraard zijn we druk bezig met wat er komen gaat, maar toch willen we in deze nieuwsbrief met jullie terugblikken op een aantal mooie projecten van de afgelopen maanden. Het geeft energie dat we toch steeds kunnen blijven doen waar we goed in zijn en gelukkig van worden! Dankjewel geweldige klanten en partners. Hierbij een kleine greep uit afgelopen opdrachten.

Voor ORGANICS by Red Bull mogen we de styling verzorgen van de Talent Kitchen events. Waar alles draait om het naar boven halen van het verborgen talent van de bezoekers.  Oona Agency organiseerde de ‘not so ordinary’ Colgate Elixir Experience in het Youseum ter ere van de nieuwste Colgate Elixir tandpasta. Hierin werd de gloednieuwe, duurzame en stijlvolle tandpastatube en campagne corona-proof gepresenteerd voor een selecte groep pers en influencers in het Youseum.

We hebben de locatie van Radio Kootwijk tot een feestlocatie omgetoverd en we mochten helemaal ons gang gaan voor een aankleding in Japanse sferen  in The White Door Studio. De lancering van Ukiyo Gin, de nieuwe Japanse gin van Anker Amsterdam, was erg inspirerend en mooi om aan te werken. Onze brand experience tak binnen Boozed mocht voor meer merken weer aan de slag dit jaar. Het terras van Hotel New York is door ons volledig oranje gekleurd vanwege het pop-up zomerterras van Aperol Spritz, een plek waar we zelf ook graag komen.

In opdracht van Xsaga verzorgden wij de inrichting voor de jaarlijkse AMMA Awardshow. De MWG AMMA Awards (Annual Masters of Media Awards) is een initiatief van de MWG en zijn dé mediaprijzen in de Nederlandse communicatiebranche. De awards werden in 2001 voor het eerst uitgereikt. De livestreams liepen ook goed door, in opdracht van de Burgermeesters hebben wij hun livestreamsetting van gezellige decoratie voorzien! En in opdracht van DDG Smart Marketing hebben wij deze studiosetting voor de Mambu Summit Chapters van de juiste styling voorzien. Voor de komende periode verwachten we meer sfeervolle livestreams aan te kleden

Op beursgebied mochten we eindelijk weer flink aan de slag!

Oud Reuchlin & Boelen maakte op Gastvrij Rotterdam bekend dat zij vanaf oktober verder zullen gaan als CORDIER. Van tekentafel tot daadwerkelijke uitvoering hebben we samen met Cordier drie geweldige stands gerealiseerd. Durf, teamwork en vertrouwen waren hierin kernwoorden. Durf was ook te zien in de Eclectische podiumsetting voor de anesthesiologendag van Eventex en durf zien we steeds weer terugkomen bij PostNL met hun frisse kijk op beurzen en events. De stand stond te stralen op de Webwinkel vakdagen, compleet met PostNL grijpmachine.

Voor Dobla ontwikkelen wij een multi-sensory experience, waarmee zij hun visie op de toekomst van gebak, geïnspireerd door de schoonheid van de natuur konden delen tijdens de Sirha 2021.

Dit is zoals gezegd maar een kleine greep uit de diverse opdrachten van de afgelopen periode.  Wil jij nog beter op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook en Instagram.

Fotocredits:
Foto’s Red Bull gemaakt door TomDoms
Foto’s AMMA Awards gemaakt door Ridderhof Photography
Foto’s Ukiyo Gin gemaakt door Kirsten van Santen
Foto’s CORDIER gemaakt door SKIRR