Over dit project

Voor wie is het project uitgevoerd

/

Wat hebben we gedaan

/

Waar is het project uitgevoerd

/

Wanneer is het project uitgevoerd

/

Er gaat een streep door EVENT!

Door: Kim
Datum: 2-2-2021

Meer Boozed news?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief via de onderstaande button.

25 jaar na de oprichting van ons bedrijf hebben we onze missie – onze bestaansreden opnieuw onder de loep genomen. Waar worden we als Boozed blij van en hoe kunnen we nu én de komende jaren het verschil maken.

De behoefte aan ervaringen, interactie, plezier en verrassing wordt alleen maar groter. Live is dat, volgens ons, nog steeds het allermooiste. Maar dit soort experiences zijn ook op tal van andere disciplines toe te passen. Denk aan de omgeving waar we werken of samenkomen, shoppen, livestreams of andere online activaties. Maar ook verrassingen in de natuur, de publieke ruimte en zelfs bij mensen thuis.

Dat de manier waarop we deze experiences creëren duurzamer kan, mag en moet, is iets wat we het afgelopen jaar allemaal aan den lijve hebben ondervonden. Onze negatieve impact op milieu en omgeving willen we allemaal minimaliseren.

Al onze bedrijfsonderdelen worden onder de loep genomen, processen van design, werkplaats en transport worden allemaal opnieuw vormgegeven om onze dienstverlening vanaf nu zo duurzaam mogelijk te maken voor mens en milieu.

Duurzaamheid is ook verantwoord zakendoen, risico’s spreiden en rekening houden met onzekerheden. Onze nieuwe visie en strategie maakt dit mogelijk.

We snakken allemaal naar events, groot en klein; festivals maar ook bedrijfsfeesten, teambuilding en beurzen. Producten zien en voelen, sfeer proeven en mensen weer echt fysiek ontmoeten.

Tot die tijd …..rekken en strekken we onze expertise op en creëren we experiences op nieuwe plekken en manieren.

Afgelopen week liep ik naar ons geweldige pand, onze nieuwe visie en strategie borrelend in mijn hoofd, en keek naar de quote onder ons logo: Boozed | Brand Building & Event Design.

En ja er gaat een streep door Event en nee zeker niet omdat we niet meer geloven in live evenementen, maar omdat Boozed klaar is om grootser te denken en haar kennis en kunde wereldkundig te maken onder de noemer Experience Design!

En tuurlijk binnen onze portfolio aan diensten en producten komen events zeker weer terug en zullen shinen als nooit tevoren!

—-

Wil je meer weten over onze nieuwe strategie, onze duurzaamheidsdoelen en plannen en hoe we hier als team mee omgaan stuur me een berichtje en ik neem je graag mee in deze enerverende reis.

Smile

Kim de Ridder
creative director

06-51069174     |     kim@boozed.nl  |    LinkedIn