Brave New World of Knaldrang? Trends in event styling.

Door: Kim
Datum: 18-5-2021

Meer Boozed news?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief via de onderstaande button.

De afgelopen maanden is onze designafdeling druk geweest om ons verhuurassortiment uit te breiden. Dit doen we met duurzame meubels, vaak van Nederlandse bodem, aangevuld met unieke, modulaire elementen die we zelf ontwerpen en produceren.

Op basis van de moodboards Brave New World en Knaldrang voegen we dagelijks nieuwe items aan ons verhuurassortiment toe. Beide sferen sluiten goed aan bij het huidige sentiment en behoeftes. Voor nu dus al inzetbaar in onlinesettings en stagedesign en straks dus ook weer tijdens live events.

De moodboards zijn samengesteld op basis van internationale trendforecasts en vertaald door onze designers én onze stagiaire* naar een assortiment geschikt voor de Europese eventmarkt.

Mocht je voor jouw event op zoek zijn naar een specifieke sfeer of item. Geef ons een belletje! We hebben het vaak al, sourcen bij collega’s, kleuren materialen om, maken op maat of investeren in nieuw. Alles om te zorgen dat de sfeer op jouw event klopt!

*Ook in deze tijd begeleiden we stagiaires zowel op design, marketing als ook logistiek. Het was soms een puzzel en op afstand zeker niet altijd even makkelijk, maar hoe belangrijk om ook nu studenten praktijkervaring te bieden.