Veilig op afstand met het WOW-effect en impact

Door: Kim
Datum: 27-10-2020

Meer Boozed news?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief via de onderstaande button.

Wat een geweldige reacties hebben we gekregen op Project Playground.

Wat klein begon, is in 3 maanden uitgegroeid tot een waanzinnig event waarbij corporate eventplanners en intermediairs werden verwelkomd.

Een selecte groep van max 55 gasten per sessie, werd gedurende een dagdeel meegenomen in een reis over de playground. In vier verschillende ruimtes met de thema’s Durf, Fantaseren, Leren en Delen & Spelen werden nieuwe oplossingen gepresenteerd, waarbij alle zintuigen werden geprikkeld en men werd geïnspireerd anders te denken.

Project Playground is een gezamenlijk initiatief vanuit SugarCity Events, Boozed, Hete Peper, Evite, Plugged en Bazelmans AV. Het is een ontdekkingstocht naar creatieve invullingen van de nieuwe event standaard waarbij veiligheid, styling én beleving hand in hand gaan. 100% creatief en 100% binnen de RIVM richtlijnen.

De kennis en ervaringen die we hebben opgedaan bij het organiseren van een event binnen de richtlijnen van het RIVM hebben we gedeeld met branchemedia en eventorganisaties om zo gezamenlijk branche breed live events weer mogelijk te maken.

Voor iedereen die er niet bij kon zijn, hebben we een geweldige aftermovie samengesteld.

Foto's: Floris Heuer