Dorstige types | Vergroenen en verbinden.

Door: Kim
Datum: 27-4-2021

Meer Boozed news?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief via de onderstaande button.

Geïnspireerd door initiatieven van vergroening en de stimulans vanuit gemeentes voor klimaat adaptieve oplossingen, maar meer nog door de noodzaak om werknemers te verbinden, ontstond het idee om producten te ontwerpen voor de buitenruimte, specifiek gericht op de zakelijke markt en bedrijventerreinen.

De buitenruimtes van bedrijven, die straks met het weer opstarten van ‘op de zaak’ werken een veel belangrijkere rol gaan krijgen. Een veilige ruimte die uitnodigt tot interactie en verbinden.

Hierbij zien jullie enkele van de toffe ontwerpen die we de komende periode gaan produceren en op de markt brengen. Veel items worden voorzien van inheemse planten en bomen. Voor het onderhoud kunnen bedrijven kiezen om dit zelf uit te voeren met collega’s of uit te besteden aan een lokale sociale werkplaats.

De planten en bomen worden geselecteerd op basis van hun functie in het ecosysteem; bijen, insecten maar ook luchtreiniging en het vasthouden van fijnstof. Daar waar mogelijk hebben de items een bufferfunctie voor water, waardoor er voldaan wordt aan klimaat adaptieve eisen waarvoor vaak subsidies beschikbaar zijn en het water kan ook weer gebruikt worden voor de aanwezige planten.

De items worden grotendeels geproduceerd uit restmateriaal en/of gerecyclede elementen en materialen. Een aantal kunnen besteld worden zoals ze zijn. Andere items kunnen we volledig op maat maken.

Ook klaar voor deze vernieuwende oplossingen? Of gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.