Werkplekken die inspireren en stimuleren.

Door: Michelle
Datum: 2-2-2021

Meer Boozed news?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief via de onderstaande button.

Werken vanuit huis. Dat was best wel even wennen! Een goede werkplek creëren, contact onderhouden met je collega’s, veel afleiding in huis of juist veel te lang doorwerken zonder pauzes. Maar we hebben ondertussen onze draai gevonden en zien ook de positieve aspecten van thuiswerken in!

De verwachting is, dat deels vanuit huis werken, de norm wordt in veel organisaties. We komen dan naar kantoor om te ontmoeten, brainstormen, inspiratie op te doen of juist rustig te kunnen werken als dit thuis niet mogelijk is.

Ook bij Boozed hebben we geïnventariseerd wat de wensen zijn van ons team ten aanzien van thuis of op kantoor werken. Veel collega’s kiezen ervoor om 2 dagen per week vanuit huis te gaan werken.

Vooruitlopend op die ontwikkeling zijn we aan de slag gegaan met het herindelen en restylen van ons kantoor. Uiteraard een combinatie tussen vaste werkplekken en meer flexplekken. Maar vooral meer ruimte om met het team te kunnen brainstormen, samen te werken of juist rustig te werken. Maar ook ontspanning, fun en sport zijn elementen die in het nieuwe ontwerp terugkomen.

Een woord wat eigenlijk iedere keer weer bij ons terugkomt is; het kantoor wordt het clubhuis. Een plek om ervaringen te delen, gezamenlijk te werken aan nieuwe projecten en af en toe te luisteren naar de “hopman of akela”.

De beleving wanneer collega’s op kantoor komen staat centraal. Een fijne sfeer, gezondheid en inspiratie draagt hier extra aan bij; denk aan veel groen, grote werktafels, maar ook kleine hoekjes, een open keuken om met elkaar te kunnen lunchen / borrelen en een plek voor ontspanning; sporten, spelletjes etc.

Boozed denkt graag met jou mee om voor jouw kantoor ook toffe en passende oplossingen te bedenken. Dit kan zijn op het gebied van ontwerp, materiaalkeuze, tot aan de realisatie.

We horen graag wat we voor jullie kunnen doen.

#office #happyworker #experience #design #clubhuis